People Group Care Oy

Parasta it-osaamista käyttöönne

People Group Care Oy on it-palveluyhtiö, jonka palveluvalikoimassa on tietoteknisiin hankkeisiin liittyviä tuki-, ylläpito- ja huoltopalveluja niin Apple- , Windows-, IOS- kuin Linux-ympäristöissä. People Group Care on osa People Group- yritysryhmää, jossa toimimme kiinteässä yhteistyössä muiden tytäryhtiöiden kanssa.

Millaisia palveluja te tarvitsette?

Eri toimijoilla on tarjolla monia prosesseja, standardeja, palvelusopimuksia, toimintamalleja, joilla tietotekniikan palvehankkeita viedään eteenpäin. Meillä on vain yksi malli - tarjoamme vain ne palvelut, joita te asiakkaat tarvitsette. Jokaisella asiakkaalla on oma tapa toimia ja meidän tehtävä on olla tukemassa asiakkaan omaa liiketoimintaa asiakkaan ehdoilla. Kaikki asiointi hoituu yhden palvelupisteen tai erikseen nimettyjen yhteyshenkilöiden kautta ja tarvittaessa olemme käytettävissä myös virka-ajan ulkopuolella.

  Tietoja yrityksestä

People Group Care Oy on it-palveluyhtiö, jonka palveluvalikoimassa on tietoteknisiin hankkeisiin liittyviä tuki- ja ylläpitopalveluja niin Apple- , Windows-, IOS- kuin Linux-ympäristöissä.

  Yhteystiedot
  People Group Care

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.

00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

Copyright © 2017-2018 - People Group Care