PGA lähitukipalvelu


People Group Academy kouluttaa ja valmentaa vuosittain satoja julkaisutuotannon tekijöitä. Havainnot ja kokemukset osoittavat, että useimmilla työpaikoilla työt voitaisiin tehdä paljon tehokkaammin ja tuottavammin. Työnkulku tehostuu merkittävästi jo sillä, jos käytössä ovat kuhunkin tuotantovaiheeseen parhaiten sopivat ohjelmistot ja tehokkaimmat työtavat. Yksinkertaisimmillaan se voi tarkoittaa sitä, että ”rasti päälle” ohjelmiston asetuksissa tuo jopa tuntien työajan säästön tietyn työvaiheen tekemisessä.

Mutta mistä saada ohjausta ja opastusta täsmällisesti omaan tarpeeseen?

Ratkaisu on PGA lähitukipalvelu. PGA lähitukipalvelun erinomaisuuden pääset nyt kokemaan hyödyntämällä todella edullista kesäkampanjaamme. Kaupan päällisiksi tarjoamme tyytyväisyystakuun ja investointimahdollisuuden, joka maksaa varmasti itsensä takaisin. Sekä mahdollisuuden hyödyntää lähitukipalvelua julkaisutuotantoa laajemminkin.

Pyydä lisätietoja suoraan tai allaolevalla lomakkeella:

Koulutussuunnittelija
Timo Matikainen

puh 010 230 7300

puh 040 503 0045
timo.matikainen(at)peoplegroup.fi

 

  Tietoja yrityksestä

People Group Academy auttaa asiakkaitaan julkaisemisen, monikanavaviestinnän ja markkinoinnin tuotannon tehostamisessa, hallinnassa sekä ongelmien ratkaisemisessa.

 

  Yhteystiedot
  People Group Academy

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.

00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

 

    PGA Tampere

Kuninkaankatu 21,
5. krs
33210 Tampere

Hinnat

Kaikki hinnat alv 0%, ellei toisin mainittu